Matematik.Biz Forumuna Hoş Geldiniz!

Matematik Öğretmenlerinin Ücretsiz olarak İlkokul Ortaokul ve Lise Matematik Videolar, Testleri, Ders Notu, Çıkmış Sorularına erişebileceği forum sitesi.

Kayıt Ol

Hoş Geldiniz Kendinizi Tanıtır Mısınız?

sinansaritas

Yönetici
Yönetici
Tepki
3
Bu bölümde üyelerimiz kendisini tanıtırsa hem birbirimizi daha yakından tanımış oluruz.
Önce ben tanıtayım kendimi Sinan SARITAŞ Adanalı'yım 2009 Erciyes Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü mezunuyum.2012 yılından beri Kocaeli'de görev yapmaktayım. Mevcut görev yaptığım okul Eyüp Sultan İmam Hatip Ortaokuludur.
2016 yılında Efsane Beşli Denemeleri ile başlayan yayıncılık hayatıma 2022 yılına kadar Çanta Yayınlarında devam etmiş olup 2023 yılı itibarile Altın Karma Yayın Editörü olarak devam etmektedir.

Ayşe Zühre

Yeni Üye
Tepki
2
Hoş bulduk Sinan Hocam. Ben ortaokul matematik öğretmeniyim. 18. yılımdayım. Çanta Yayıncılıktaki ilk yayınınızdan itibaren sizi takip ediyorum. Sayenizde birçok öğrencimle birlikte kitaplarınızı kullanarak başarılara imza attık. Birlikte nice güzel yüreklerde matematik sevgisi aşılamak niyetiyle.

esraydemir

Yeni Üye
Tepki
1
Merhaba sayın hocalarım. Ortaokul Matematik öğretmeniyim. Meslekte 16.yılım. Sinan hocama forum için teşekkür ederim.Forumun herkese faydalı olması dileğiyle.

colloze__54

Yeni Üye
Tepki
1
Merhaba sayın hocalarım. Ortaokul Matematik öğretmeniyim. Meslekte 16.yılım. Kocaeli de görev yapıyorum.Sinan hocama forum için teşekkür ederim.

mehmet

Yeni Üye
Tepki
1
Merhaba, ortaokul matematik öğretmeniyim. 8.yılımı çalışıyorum şuanda Kırklareli Vize ilçesinin Kıyıköy beldesinde görevimi yapıyorum. Hepimize hayırlı çalışmalar dilerim. Sinan hocam sizi çanta yayınlarının öncesinden beri takip ediyorum, teşekkürler tüm paylaşımlarınız için.

Morhan Hoca

Yeni Üye
Tepki
0
Selamlar,
11. Yılı devireceğiz inşallah. İstanbul Sancaktepe de özel bir okulda görev yapıyorum. @morhan.hoca.matematik sosyal medya hesabım. Herkese hayr ve başarı dolu süreçler dilerim..

gauss

Yeni Üye
Tepki
1
Mrb. Afyonda İlköğretim mat. 11. Yılımı çalışıyorum. Sinan hocam yıllardır kaynaklarınızi, sitenizi kullanırım. Bunlar ve site için tsk ederim. Yeni yayininiz da hayırlara vesile olsun.

betulesen

Yeni Üye
Tepki
1
Merhabalar hocalarım. Ben sivasta çalışıyorum ilköğretim matematik mezunuyum. 3. Yılımı çalışıyorum forum herkese hayırlı olsun, iyi çalışmalar

azhmatematik

Yeni Üye
Tepki
3
Herkese merhaba🖐️Memleketim Kütahya. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi mezunuyum. Mezun olduktan sonra İzmir'de çalışmaya başladım. Zorunlu hizmet için 2015 yılında Afyonkarahisar'a tayin istedim. O tarihten beri Afyonkarahisar'da ortaokul matematik öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Öğrencilerin eğlenerek öğrenmelerini sağlamak amacıyla hazırladığım etkinliklere bu forumdan ve siteden ulaşabilirsiniz. Herkese iyi çalışmalar diliyorum. Sinan hocam tekrardan hayırlı olsun

yakup

Yeni Üye
Tepki
1
Yakup Atçı. Şanlıurfalıyım. 16 senelik ilköğretim matematik öğretmeniyim. Şu anda Şanlıurfa Haliliye Prof Dr Necmettin Erbakan İmam Hatip Ortaokulunda görev yapıyorum

ozercan

Yeni Üye
Tepki
1
Merhabalar hocalarım. Ben Özer Can. Adanalı yım. 2000 Çukurova üniversitesi Matematik bölümü mezunuyum. Mesleğe Ortaokul ile başlayıp Lise Matematik öğretmeni olarak devam etmekteyim. Meslekte 23. yılım. Hem ortaokul hem lise grubuna özel ders vermekteyim.

AnoktaKadir

Yeni Üye
Tepki
6
Merhabalar öğretmenlerim. Konya Selçuk Üniversitesi mezunuyum. 2007 yılında ücretli olarak başladım mesleğe. Her köy öğretmeni gibi matematik derslerinin yanında birçok derse girdim ve lise dahil birçok farklı okulda görev yaptım. Hızlı bir şekilde değişen ve gelişen teknolojiye ayak uydurmak, yeniliklere açık olmak için elimden geldiği kadar farklı platformları takip edip yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Umarım hepimiz için faydalı olur. Emeği geçenlere teşekkürler.

M. Talha

Yeni Üye
Tepki
0
Merhaba hocalarım. Muhammed Talha CANSIZ. Tokatlıyım. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi 2003 mezunuyum. Sivas Kangal Anadolu İmam Hatip Lisesinde görev yapıyorum. İlk 12 yılı özel sektörde son 8 yılı da MEB'de olmak üzere 20 yılı bitirip yeni yıla başladım. Forum için teşekkürler Sinan Hocam , eksik olmayınız :)

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap
Geri